Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 250 g Aprikosenmarmelade
-
2
EL Marillenschnaps
nebo 2 EL Orangensaft - 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Aprikosen-Tartelettes
3h
Crostata mit Vanillecreme
2h
Focaccia di Mandorla
2h
Aprikosen-Tarte
4h
Mandelkuchen
1 godz. 30 min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 godz. 10 min
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Kastanien-Radicchio-Kuchen
1 godz. 30 min
Quitten-Tarte-Tatin
2h
Tarte provençale
1h 40min