Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 125 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 250 g Aprikosenmarmelade
-
2
EL Marillenschnaps
nebo 2 EL Orangensaft - 1 Eigelb (Kl. M)
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Far Breton
9 Std. 20 Min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 godz.
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Engadiner Walnusstörtchen
1h 45 min
Englische Früchtekuchen
3h 30min
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6 godz. 20 min
Stachelbeer-Tartelettes
1h 45 min
Aprikosen-Tarte
4h
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5 Std.
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20 min
Lemon Curd-Tartelettes
2h
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.