
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Blutorangen unbehandelt
- 120 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 Zweig Rosmarin
- 200 g Mandeln
- 200 g Butter weich, in Stücken
-
150
g Muscovado-Zucker
nebo 150 g brauner Zucker - 3 Eier
- 80 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 130 g Vanillejoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 402 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far Breton
9hod. 20min
Mohn-Birnen-Kuchen
3hod.
Marokkanischer Gugelhupf
1hod. 35min
Aprikosengugelhupf
2hod.
Ingwer-Honig-Küchlein mit Mandarinen
1hod.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1hod. 15min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2hod. 20min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1hod. 40min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5hod. 40min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1hod. 30min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2hod.
Orangen-Mandel-Kuchen
2hod.