Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Blutorangen, unbehandelt
- 120 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 Zweig Rosmarin
- 200 g Mandeln
- 200 g Butter, weich, in Stücken
-
150
g Muscovado-Zucker
nebo 150 g brauner Zucker - 3 Eier
- 80 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 130 g Vanillejoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1685 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Honigkuchen mit Blutorange
2h
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Tarte Tatin
1h 15min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5 godz. 40 min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Persischer Möhren-Kokosnuss-Kuchen
2u. 20min
Zitronentarte
4h
Zitronen-Baiser-Tarte
2h 30min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1h 5min