
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Mohn
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Speisestärke
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 180 g Zucker
- 3 Eigelb (Kl. M)
Streusel
- 1 TL Anis
- 180 g Rohrzucker hell
- 250 g Mehl
- 75 g Speisestärke
- 225 g Butter weich, in Stücken
Belag
- 2000 g Sauerkirschen (ersatzweise TK-Sauerkirschen, aufgetaut und gut abgetropft)
Sabayon
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Rohrohrzucker hell
- 1 EL Vanillezucker selbst gemacht
- 125 g Weißbier klar
- 50 g Apfelsaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 475 kcal / 1992 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 51 g
Alternativní recepty
Johannisbeer-Schnitte
2hod. 30min
Rhabarber-Mandel-Torte
4hod. 30min
Gedeckter Quittenkuchen
3hod. 30min
Mohn-Birnen-Kuchen
3hod.
Zwetschgen-Datschi
2hod. 30min
Zwetschken-Mohn-Strudel
2hod.
Apfel-Wein-Tarte
3hod.
Apfel-Nuss-Torte
4hod. 30min
Haselnusstorte
3hod. 15min
Apfelkuchen mit Guss
1hod. 20min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1hod. 30min
Blaubeer-Biskuitrolle
5hod.