Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Mohn
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Speisestärke
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 180 g Zucker
- 3 Eigelb (Kl. M)
Streusel
- 1 TL Anis
- 180 g Rohrzucker, hell
- 250 g Mehl
- 75 g Speisestärke
- 225 g Butter, weich, in Stücken
Belag
- 2000 g Sauerkirschen (ersatzweise TK-Sauerkirschen, aufgetaut und gut abgetropft)
Sabayon
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Rohrohrzucker, hell
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 125 g Weißbier, klar
- 50 g Apfelsaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1992 kJ / 475 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Aprikosen-Bienenstich
5h
Mohnbuchteln mit Rotwein-Schoko-Sabayon
2 godz. 35 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Apfel-Brombeer-Strudel
2h 40min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2 godz. 30 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Apfel-Tiramisu
4h 30min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Schoko-Schokokuchen
2 godz. 30 min
Schoko-Gewürzkuchen
5h