Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flammeri
- 50 g weiße Schokolade, in Stücken
- 1 Blatt weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 250 g Milch
- 60 g Weichweizengrieß
- 1 Ei, getrennt
- 1 Prise Salz
- 10 g Zucker
- 150 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Zwetschgenkompott und Fertigstellung
- 20 g Zucker
- 60 g kandierter Ingwer
- ½ TL Zimt
- 10 g Speisestärke
- 275 g Zwetschgen, TK
- 50 g weiße Schokolade
- 350 g Sauerkirschnektar
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießflammeri
2 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Schoko-Grießflammeri
5 Std. 20 Min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Panna Cotta
5h
Quark-Mousse
5h
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1h 30min
Polenta-Flammeri mit Zwetschgenröster
10 Std.
Zimtmousse
5h 40 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Vanillesauce für jeden Tag
10min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min