Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 90 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 25.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cioccolatini ai wafer e cocco
8 Std. 45 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 godz.
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Glassa al cioccolato
20 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 godz.
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 Std.
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Torta Nua
2h