Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di amaretti + q.b.
- 275 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 300 g di crema gianduia (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rose del deserto
45min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1u.
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1u.
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 godz. 30 min
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1u.
Sbriciolata ai mirtilli
1u.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1u.
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1u.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1u.
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7 godz.