Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.6 40 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
8 pezzi

Suroviny

Fonduta
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
    90 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Mini soufflé
  • di acqua
    1000 g
  • di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
    300 g
  • di piselli surgelati
    300 g
  • burro q.b.
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • uova
    4
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Protein 11.1 g
Tuk 24.6 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 3.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...