
Kompatibilní verze
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fonduta
- 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
- 1000 g di acqua
- 300 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 300 g di piselli surgelati
- burro q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 294 kcal / 1230 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di cavolfiore
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1hod. 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1hod. 30min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8hod. 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min