Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Brandacujun
45min
Ricciarelli
7h
Insalata di panissa con carciofi
55min
Buridda alla ligure
55min
Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)
2 Std.
Insalata russa
1h
Salsa ai capperi
10min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Torta di riso salata
2hod. 10min
Panissa
45min