Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Sformatini ai porri
55min
Mini bonet
2h
Flan di cavolfiore
45 min
Sciroppo per tè freddo
30 min
Sformato di cardi
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Roastbeef
55min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Sformatini di asparagi
45 min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h