
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata (1-2 mm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 670 kcal / 2803 kJ
- Protein
- 29.1 g
- Tuk
- 21.4 g
- Sacharidy
- 96.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di zucca gialla
1hod. 5min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi zucca e salmone
1hod. 5min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Spatzle agli spinaci
1hod.