Gnocchi di ricotta e barbabietola

Gnocchi di ricotta e barbabietola

4.1 56 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Gnocchi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pane raffermo
  • 700 g di acqua
  • 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
  • 300 g di farina + q.b.
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
  • 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
  • 20 g farina
  • 20 g di burro
  • 300 g di latte
  • 50 g di Gorgonzola
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca (volitelně) tritata (1-2 mm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 29.1 g
Kalorie 2803 kJ / 670 kcal
Tuk 21.4 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 96.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...