Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b.
- 200 g di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella in polvere
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata (1-2 mm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 96.2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Gnocchi di polenta
25min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1h 30min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 godz.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5 min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min