Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 50 g di mandorle a lamelle
- 150 g di banane, sbucciate e a pezzi
- 150 g di acqua
- 80 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 606.4 kJ / 144.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 28.9 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 142 mg
Alternativní recepty
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2óra 30p
Pane alla ricotta
3h
Banana bread (TM6)
1h 50min
Biscotti al burro, mandorle e peperoncino
4h
Biscotti al burro, tè matcha e vaniglia
4h
Pane ebraico (Challah)
3 godz. 30 min
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 Min
Pane dolce alla frutta
2hod. 55min
Biscotti al burro, arachidi e zenzero
4h