Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
Ripieno
- 1 cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 50 g di pangrattato
- 16 pasta secca tipo cannelloni
Sugo di verdure
- 1 cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 600 g di pomodori a metà
- 150 grammi di peperone a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 80 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2877 kJ / 687 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Lasagna classica (senza lattosio)
1h 45 min
Marinatura per la selvaggina
20min
Strudel di ricotta e pane
2u. 30min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Castagnole ripiene
14 godz.
Lasagne fredde
1h 10 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 Std. 5 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Sugo classico
55 min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min