Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 40 g di olio di oliva
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori perino San Marzano, a pezzi (2 cm), senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo (volitelně)
- 350 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Calzoni vegetariani
1h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min