Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 40 g di olio di oliva
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori perino San Marzano, a pezzi (2 cm), senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo (volitelně)
- 350 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1449 kJ / 346 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Sfogliata ai funghi
1 godz. 40 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Calzone
2 godz. 50 min
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Melanzane ripiene
1h 30min
Focaccia a sorpresa
2h
Rotolo funghi e peperoni
2sa 15 dk
Pizzo Salentino con la gialletta
3sa 30 dk
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min