Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Mandeln
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
Belag
- 4 Äpfel, Boskop (Ø ca. 7 cm, ca. 1000 g)
- 150 g Apfelsaft
- 380 g Weißwein
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 50 g Rosinen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1424 kJ / 340 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Bienenstich
5u.
Rhabarber-Marzipan-Torte
5u.
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Himbeertarte mit Mandeln
2 godz. 30 min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4h
Bratapfelkuchen
7 godz.
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10 min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.
Himmelstorte
1h 40min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 godz.