Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanille-Schmand
- 200 g Schmand
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht
Zwetschgen-Ragout
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 150 g roter Traubensaft
- 150 g roter Portwein
- 20 g Speisestärke
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Prisen Zimt
Quarkkeulchen
- 2 Eier, getrennt
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, gegart, abgekühlt
- 400 g Magerquark
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 100 g Rosinen
- 4 EL Butter zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2880 kJ / 689 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1h
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50min
Gebackene Holunderblüten
1h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
50min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Eierschecke
6h 30min
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1h
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3h
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Hefe-Schoko-Klößchen mit Kirschsauce
1h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min