Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout

Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout

3.6 27 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 Portionen

Suroviny

Vanille-Schmand
  • Schmand
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    3 EL
Zwetschgen-Ragout
  • Zwetschgen halbiert, entsteint
    600 g
  • roter Traubensaft
    150 g
  • roter Portwein
    150 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Zucker
    40 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Zimt
    3 Prisen
Quarkkeulchen
  • Eier getrennt
    2
  • Kartoffeln, mehligkochend geschält, gegart, abgekühlt
    700 g
  • Magerquark
    400 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    2 EL
  • Mehl
    120 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Rosinen
    100 g
  • Butter zum Braten
    4 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 18 g
Kalorie 2880 kJ / 689 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 93 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...