Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di farina di mais bianca precotta
- 410 g di acqua
- 3 - 4 cucchiaini di sale
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipolla, in quarti
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 4 spicchi di aglio, a metà
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 pomodoro perino, a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 560 g di filetto di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
-
80
g di Sherry
nebo 80 g di vino bianco secco liquoroso - olio di semi di arachide q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá con carne
40 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Shortbread al cardamomo e rosa
1h 30min
Okonomiyaki
1 Std.
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20min
Yakisoba con gamberi
30 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Quesadillas
3 Std.
Pão de queijo
1 Std.
Empanadas di carne
1h 10 min