Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cipolla a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di vitello
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di latte
- 50 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 800 g di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore ½ cm)
- 500 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchine ripiene
1h 10min
Peperoni ripieni
1h 5min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Parmigiana di melanzane
2h
Rosette al radicchio
2h
Lasagne di melanzane e tacchino
1h 30min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Melanzane ripiene
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min