Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cipolla a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 500 g di carne trita di vitello
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 380 g di panna (min. 30% di grassi)
- 120 g di latte
- 50 g di burro
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 800 g di zucchine a fette nel senso della lunghezza (spessore ½ cm)
- 500 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmigiana di patate
2 Std.
Verdure in crosta di uova e formaggio
40 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Lasagne fredde
1 Std. 10 Min