Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Safranmousse
2 Std. 15 Min
Crème brûlée
2h 30 phút
Weißweinsuppe
45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 phút
Süßkartoffel-Buttermilch-Suppe mit Bacon und Garnelen
30 phút
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Krebssuppe
45min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min