Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schalotten (ca. 80 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Fleischtomaten, geviertelt
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min