Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein, trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut, am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern, abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 111 kJ / 267 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48 godz.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Salsa Verde
10 Min
Tomato Tonnato
15 Min
Balsamico-Schalotten
19u.
Thunfischpâté
4h 20min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Thunfisch-Tapenade
5 Min