
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Putello
- ½ TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Zwiebel geviertelt
- 1 EL Pfefferkörner, bunt
- 100 g Weißwein trocken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Putenbrust, ohne Haut am Stück
Tonnato-Sauce und Fertigstellung
- 180 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 3 Sardellenfilets, in Öl abgetropft
- 1 Dose Thunfisch, in Lake naturell, (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 25 g Kapern abgetropft
- ½ Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 267 kcal / 111 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine Provençale
2hod.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3hod.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24hod.
Tomato Tonnato
15min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Forellenmousse
5min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Vitello Tonnato
48hod.