Parmesan-Creme-brûlée

Parmesan-Creme-brûlée

4.2 11 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 8hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Schalotte halbiert
    1
  • Butter in Stücken
    20 g
  • getrocknete Tomaten ohne Öl
    30 g
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Zitronenschale Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
    1 Streifen
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • schwarze Pfefferkörner
    ½ TL
  • Weißwein
    100 g
  • Sahne
    250 g
  • Crème fraîche
    150 g
  • Eigelb (Kl. M)
    4
  • Wasser
    770 g
  • Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
    1
  • Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
    1
  • Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
    1
  • Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
    50 g
  • Senf grob
    50 g
  • Rotweinessig
    40 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 13 g
Kalorie 2858 kJ / 682 kcal
Tuk 56 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...