Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2858 kJ / 682 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Vitello Tonnato
48h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Sauce Béarnaise
20 min.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Sauce Béarnaise
40min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Safran-Aioli
40min