Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Butter, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 770 g Wasser
- 1 Fenchelknolle (ca. 160 g), in Stücken, zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 Radicchio (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Birne (ca. 120 g), fest, in Spalten
- 50 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 50 g Senf, grob
- 40 g Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2858 kJ / 682 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotweinbutter
3sa 20 dk
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Sauce Béarnaise
20 min
Spargel-Scampi-Terrine
10óra
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48h
Wild-Terrine
1h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Zabaglione
15 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min