Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise
15min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Seeteufel in Sauce
1h
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Bouillabaisse
1h
Remoulade
10 min