Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Putello Tonnato
4h
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 godz. 30 min