
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 653 kcal / 2732 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 33 g
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4hod.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2hod. 20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1hod. 50min
Salsa Verde
10min
Tapenade
5min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Salsa Verde
10min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1hod. 20min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Vitello Tonnato
48hod.