Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4 Std.
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5sa 50 dk
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 Min