Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2 godz. 30 min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1 godz. 30 min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 godz. 10 min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 godz.
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min