Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharlotka
2j
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3j
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1h 30min
Träubleskuchen
1h 45min
Schmand-Apfel-Kuchen
1h 30min
Birnen-Schmand-Torte
2j
Badische Apfeltorte
1u. 40min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2j 15 menit
Apfel-Käsekuchen
1u. 40min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2j
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min