Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 Std. 45 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15min
Apfel-Sandkuchen
1 Std. 30 Min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Quark-Hefe-Taler
2h 15min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Träubleskuchen
1 Std. 45 Min
Scharlotka
2 Std.