Zařízení & příslušenství
菠萝红烧牛腩
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
蒜头2 粒
-
油20 克
-
洋葱 切块100 克
-
豆瓣酱1 汤匙
-
牛腩块600 克
-
酱油2 汤匙
-
新鲜菠萝 切厚片20 克
-
胡萝卜 切块150 克
-
新鲜红辣椒 (volitelně) 切斜片10 克
-
水300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.725 g
Kalorie
2239 kJ /
535 kcal
Tuk
44.941 g
Vláknina
1.551 g
Sacharidy
7.557 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína