Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 150 g curgete cortada em pedaços
- 150 g beringela cortada em pedaços
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- 400 g tomate pelado de lata
- 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (coentros, salsa ou manjericão)
- 30 g azeite
- 200 g carne de vaca picada
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com espinafres e fiambre no forno
40 Min
Estufado de lentilhas com legumes
1 Std. 45 Min
Strogonoff de cogumelos
30 min
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Frango à francesa
35min
Strogonoff de legumes
30 min
Massa com frango, cogumelos e feijão-verde
40 Min
Ratatouille em massa folhada
50min
Quiche de legumes e tomate cereja
1 Std.
Carbonara com couve
35min
Frango guisado com cogumelos
30 min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min