Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 橄榄油
- 2 瓣 蒜头
- 170 克 黄洋葱 ,切角后切块
- 600 克 熟番茄 ,切块
- 200 克 罐装烤红甜椒 ,沥干水分
-
1
茶匙 鸡肉高汤酱
nebo 1 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水) - ½ - 1 茶匙 盐
-
20 - 30
克 新鲜茉莉椒
nebo 20 - 30 克 罐装墨西哥辣椒(jalapeño) - 1 ½ 茶匙 糖
- 300 克 土豆 ,去皮,切块,3-4厘米
- 600 克 去骨去皮鸡大腿 ,一切四
- 150 克 西葫芦 ,切3厘米段后再一切四
- 100 克 新鲜嫩菠菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 796 mg