牛肝菌牛肉焖饭
TM6

牛肝菌牛肉焖饭

3.8 (24 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 100 克 牛腩 ,切约1厘米丁
  • 150 克 新鲜牛肝菌 ,切约1厘米丁
  • 200 克 米 ,洗净沥干
  • 20 克 胡萝卜 ,切约1厘米丁
  • 20 克 新鲜豌豆仁
  • 10 克 料酒
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 糖
  • 1 小撮 盐
  • 220 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1677.7 kJ / 401.3 kcal
Protein
13.4 g
Sacharidy
56.5 g
Tuk
13.6 g
Nasycený tuk
5.4 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
169.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty