Zařízení & příslušenství
牛肝菌牛肉焖饭
Příprava 5min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
油10 克
-
牛腩 切约1厘米丁100 克
-
新鲜牛肝菌 切约1厘米丁150 克
-
米 洗净沥干200 克
-
胡萝卜 切约1厘米丁20 克
-
新鲜豌豆仁20 克
-
料酒10 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
-
盐1 小撮
-
水220 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
169.8 mg
Protein
13.4 g
Kalorie
1677.7 kJ /
401.3 kcal
Tuk
13.6 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
56.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína