牛肝菌牛肉焖饭

牛肝菌牛肉焖饭

3.7 26 rating
Příprava 5min.
Celkový 45min.
3 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 牛腩 切约1厘米丁
    100 克
  • 新鲜牛肝菌 切约1厘米丁
    150 克
  • 洗净沥干
    200 克
  • 胡萝卜 切约1厘米丁
    20 克
  • 新鲜豌豆仁
    20 克
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 小撮
  • 220 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 169.8 mg
Protein 13.4 g
Kalorie 1677.7 kJ / 401.3 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 56.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...