塔菜冬笋

塔菜冬笋

4.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 冬笋 去皮切薄片
    150 克
  • 塌菜 去根后一切二,洗净沥干
    300 克
  • 约½满茶匙
    3 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 508.9 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 7.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...