Zařízení & příslušenství
塔菜冬笋
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
油15 克
-
冬笋 去皮切薄片150 克
-
塌菜 去根后一切二,洗净沥干300 克
-
盐 约½满茶匙3 克
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
508.9 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
393 kJ /
94 kcal
Tuk
5.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
7.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:冬天的温暖
10 recepty/-ů
Čína
Čína