雪菜蒸鳕鱼

雪菜蒸鳕鱼

4.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 雪菜 水里浸泡15分钟,切末
    50 克
  • 切丝
    2 片
  • 鳕鱼排
    120 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.6 g
Kalorie 452 kJ / 108 kcal
Tuk 5.7 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 0.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...