Zařízení & příslušenství
青椒炒皮蛋
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
油30 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜青辣椒 切3-4厘米段250 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
-
皮蛋 切小块2 颗
-
蚝油5 克
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1152.6 mg
Protein
8 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tuk
22.9 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína