Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 500 g Kalbstafelspitz,Fettdeckel entfernt
- 3 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Senf
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Bund Suppengemüse, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- Öl, zum Braten
- 300 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- 100 g Zwiebeln, in Ringen
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 433 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Brezenknödel
2j
Schwäbische Flachswickel
45min
Dinnete
2j
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Saure Kartoffelrädle
1h 5min
Linsen mit Spätzle und Wienerli
1h
Maultaschen
2h 30min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Wurstknöpfle (Bayern)
45min