Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Möhren, in Stücken
- 120 g Staudensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Butter
- 2 EL Öl
-
200
g Tellerlinsen, getrocknet
nebo 200 g Berglinsen, getrocknet - 4 Kohlwürste
- 500 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- 800 g Geflügelfond
- 30 g Weißweinessig
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3685 kJ / 877 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Linsen mit Balsamico
25 min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Badische Kartoffelsuppe
45 min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50 min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1 Std.
Linsen mit Spätzle und Wienerli
1 Std.
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1 Std.
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1 Std.
Schwäbischer Kartoffelsalat
3 godz.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.