Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brezenknödel
- 4 Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 300 g Milch
- 2 Eier
- 2 EL Petersilie, gehackt
Rindergulasch
- 800 g Rindergulasch
- 100 g Öl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 300 g Fleischbrühe, flüssig
- 250 g Rotwein
- 1 EL Crema di Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Sauerbratenragout
49h
Sauerbraten
72h
Semmelknödel
50 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Gaisburger Marsch
1h 10min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h