Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brezenknödel
- 4 Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 300 g Milch
- 2 Eier
- 2 EL Petersilie, gehackt
Rindergulasch
- 800 g Rindergulasch
- 100 g Öl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 300 g Fleischbrühe, flüssig
- 250 g Rotwein
- 1 EL Crema di Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Sauerbratenragout
49h
Semmelknödel
50 min
Gaisburger Marsch
1 godz. 10 min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 godz. 30 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min