
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brezenknödel
- 4 Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
- 1 rote Zwiebel halbiert
- 10 g Öl
- 300 g Milch
- 2 Eier
- 2 EL Petersilie gehackt
Rindergulasch
- 800 g Rindergulasch
- 100 g Öl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 300 g Fleischbrühe, flüssig
- 250 g Rotwein
- 1 EL Crema di Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 947 kcal / 3963 kJ
- Protein
- 56 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbratenragout
49 Std.
Semmelknödel
50 Min
Wurstknöpfle (Bayern)
45 Min
Sauerbraten
72 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min