Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 25 g Mehl
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken (à 150 g)
- 2 Zitronen, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 600 g Nudeln, frisch, aus dem Kühlregal (z.B. Tagliatelle)
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Porree, weiße und hellgrüne Teile in dünnen Ringen
- 200 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3468 kJ / 828 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Spargelnudeln
35 min
Lachs mit Zucchinireis
45 min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
Lachs-Linguine
30 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min