Zařízení & příslušenství
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
5 kuřecích prsou, bez kůže (cca 150 gramů každé)
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů bazalky, čerstvé
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky čerstvé
-
2 snítky tymiánu, čerstvého
-
1 vejce
-
100 gramů tvarohu
-
1 pórek
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor na kostičky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
46 g
Kalorie
1616 kJ /
385 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové závitky s rýží
55min.
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min.
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50min.
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min.
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2hod.
Guláš palermo s gnocchi
1hod. 25min.
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min.
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4hod. 45min.