Zařízení & příslušenství
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
5 kuřecích prsou, bez kůže (cca 150 gramů každé)
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů bazalky, čerstvé
-
20 gramů čerstvé plocholisté petrželky čerstvé
-
2 snítky tymiánu, čerstvého
-
1 vejce
-
100 gramů tvarohu
-
1 pórek
-
500 gramů vody
-
600 gramů brambor na kostičky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
46 g
Kalorie
1616 kJ /
385 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min.
Ryba po řecku
35min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min.
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2hod. 45min.