
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 plátky krůtích prsou, naklepaných (cca 700 gramů)
- 2 čajové lžičky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 100 - 150 gramů špenátových listů, mražených
- 1 kus mrkve, na 4 úzké nudličky
- 6 - 7 plátků pórku, pošírovaného
- 1000 gramů vody
- 300 gramů rýže
- 50 gramů nivy
- 80 gramů taveného sýru
- 100 gramů eidamu
- 200 gramů mléka
- 50 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička kari
- 2 čajové lžičky oleje
- 30 gramů másla
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3443 kJ / 822 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruh se zelenou čočkou
35 min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Keine Bewertungen
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 Min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 godz. 50 min
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2 Std. 45 Min