Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru čedaru, na kousky
- 240 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, na malé kousky
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných (červených fazolí)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 750 gramů lilku, většího
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.85 g
- Sacharidy
- 26.08 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 8.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placky s koprem a fetou
1 Std. 20 Min
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1h
Pomazánka z lilku
45 Min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Nessuna valutazione
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Pikantní zeleninová směs
35 Min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 Std. 45 Min
Kuře alla cacciatora
50 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 godz. 30 min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50 Min
Indické kuře v jogurtu
1h