Vklouzněte zas o krůček dále do kuchyně známé kulinářky Markéty Hrubešové a zjistěte, co vaří svým blízkým napříč celým rokem. Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem zasytí i velké hladovce a tapiokový dezert s malinami určitě potěší všechny mlsouny.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min.
Třešňový krém s růžovým vínem
30min.
Tapiokový dezert s kokosovým mlékem a malinami
8hod. 20min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min.
Jogurtový pohár s lesním ovocem a medem
5min.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1hod.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min.