Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů sýru eidamu, na kousky
- 700 gramů vody
- 330 gramů ajvaru, sterilovaného (čalamáda z paprik, lilku, česneku a chilli)
- 200 gramů smetany, 12% tuku
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli
- 400 gramů těstovin, penne
- 80 gramů pórku, na kolečka (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2529 kJ / 604 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 79.4 g
- Tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Těstoviny s tuňákem
40 min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Zámecké rizoto
35 min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 min
Špenátové rizoto
30 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Farfalle v italských barvách
30 min
Gnocchi trikolóra
25 min
Penne se slaninou a zeleninou
35 min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min