Dýňový cheesecake se skořicí

4.6 186 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
12 porcí

Suroviny

  • 500 gramů dýně Hokkaidó bez semínek, na kousky (3 cm)
  • 200 gramů vody
  • 70 gramů třtinového cukru
  • 200 gramů čokoládových sušenek např. Bebe
  • ½ čajové lžičky mleté skořice
  • 100 gramů másla
  • 500 gramů tučného tvarohu
  • 125 gramů čerstvého sýru např. Philadelphia
  • 2 polévkové lžíce hladké mouky
  • 2 vejce
  • 12 polévkových lžic zakysané smetany
    12 polévkových lžic vanilkové zmrzliny

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 9.8 g
Kalorie 1231 kJ / 293 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 19.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...