Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
Ragout
- 40 g Olivenöl, nativ
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g Hackfleisch, gemischt (je zur Hälfte aus Schweinehack und Rinderhack)
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce
- 700 g Milch
- 50 g Butter
- 60 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prise Muskatnuss, gemahlen
Letzte Zubereitungsschritte
- 20 g Butter
- 250 g Lasagneblätter, getrocknet (ca. 12 Teigblätter, 10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladenmuffins
45 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Bolognese Sauce
3h 15min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 Std.
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min