Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
Ragout
- 40 g Olivenöl, nativ
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 50 g Stangensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g Hackfleisch, gemischt (je zur Hälfte aus Schweinehack und Rinderhack)
- 100 g Weisswein, trocken
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce
- 700 g Milch
- 50 g Butter
- 60 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prise Muskatnuss, gemahlen
Letzte Zubereitungsschritte
- 20 g Butter
- 250 g Lasagneblätter, getrocknet (ca. 12 Teigblätter, 10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1j 30 menit
Spaghetti Bolognese
40 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 Min
Schokoladenmuffins
45 Min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1j
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min