Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 80 g Brötchen, vom Vortag
- ½ Zwiebel
- 4 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, nur Blätter
- 1 TL Kräutermischung, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindsvoressen, geputzt, in Stücken (4 cm) und leicht angefroren
- 1 Ei
- 20 g Milch
- ½ TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Anbraten
Pilzsauce
- 60 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Weisswein, trocken
- 1 EL Maisstärke
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 40 g Butter
- 200 g Champignons, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 200 g Rahm
- 1 Zweigchen Petersilie, flachblättrig, nur Blätter, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 39.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Boeuf Bourguignon
2h
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50min
Cannelloni
1h 20 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Züri-Gschnätzlets
50min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h