
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfiletsteak in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, frisch geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Maisstärke (z. B. Maizena)
-
½
TL Fleischbouillon Paste
nebo ½ Fleischbouillonwürfel - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Rahm
- 50 g Essiggurken in Streifen (volitelně)
- Petersilie, frisch gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Bolognese Sauce
3hod. 15min
Lasagne
2hod.
Spaghetti Bolognese
40min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Hackbraten mit Pilzen
1hod. 30min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1hod. 30min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.