Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce

Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce

4.5 135 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Olivenöl
    40 g
  • Rindsfiletsteak in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
    600 g
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pilze, frisch geviertelt (z.B. Champignons)
    250 g
  • Wasser
    30 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    10 g
  • Fleischbouillon Paste
    ½ TL
    ½ Fleischbouillonwürfel
  • Senf (z.B. Dijon-Senf)
    1 TL
  • Rahm
    200 g
  • Essiggurken (volitelně) in Streifen
    50 g
  • Petersilie, frisch gehackt, zum Bestreuen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 36 g
Kalorie 1871 kJ / 449 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...