Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fleischbällchen
- 40 g Brot, frisch oder altbacken, in Stücken
-
80
g Milch
nebo 80 g Wasser - 6 - 12 Stängel Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Rindshackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- pflanzliches Öl zum Einfetten
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 50 - 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl, nativ
- 600 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1472.7 kJ / 352 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Bolognese Sauce
3h 15min
Spaghetti Carbonara
35min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1h 30min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Rindsvoressen
1u. 50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min