Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina multicereali
- 10 g di sale
- 75 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 peperoni friggitelli, puliti (vedere consigli)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di mozzarella fiordilatte, scolata e a tocchetti
- 80 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3288 kJ / 786 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3u. 10min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3u. 10min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Pinsa romana
5h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min