
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Protein
- 71.1 g
- Sacharidy
- 322.7 g
- Tuk
- 96.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 17.2 g
- Sodík
- 4779 mg
Alternativní recepty
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Focaccia al pesto di pomodori secchi
4hod.
Porcellini focaccina
1hod. 15min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Nodini alle olive
4hod. 30min
Schiacciatina
2hod. 20min
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Focaccia primavera
3hod.
Sgabei
3hod.
Pane bianco
3hod.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1hod. 30min