Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Protein
- 71.1 g
- Sacharidy
- 322.7 g
- Tuk
- 96.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 17.2 g
- Sodík
- 4779 mg
Alternativní recepty
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccine con olive
3h 50min
Schiacciatina
2h 20min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Croissant salati agli spinaci
3h
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Porcellini focaccina
1 Std. 15 Min
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40 min