Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di peperone giallo a metà, privato dei semi e a listarelle
- 100 g di peperone rosso a metà, privato dei semi e a listarelle
- 300 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10250.8 kJ / 2450 kcal
- Protein
- 71.1 g
- Sacharidy
- 322.7 g
- Tuk
- 96.4 g
- Nasycený tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 17.2 g
- Sodík
- 4779 mg
Alternativní recepty
Schiacciatina
2u. 20min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 min
Schiacciata fiorentina
50 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
I tacconi allo sgagg
2h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 min
Stelle di polenta con spinaci filanti
1 Std. 50 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Pane bianco
3 Std.
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Gnocco emiliano
4h 50min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min