Kompatibilní verze
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotti
- 3 uova
- 80 g di zucchero grezzo
- 50 g di latte intero
- 100 g di farina di grano
- 250 g di farina di mandorle
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di mandorle pelate
Mele cotogne
- 400 g di acqua
- 250 g di vino dolce tipo Marsala
- 300 g di zucchero
- 6 semi di cardamomo tritati
- 4 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 4 pezzi di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 800 g di mele cotogne sbucciate, a spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2627 kJ / 627 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mostarda di mele
1h
Confettura di albicocche alla cannella
45min
Confettura di uva
50 min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 Std. 5 Min
Mostarda
36 Std. 40 Min
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40min
Sciroppo di amarene
24h 40min
Sciroppo di fichi
1 Std. 30 Min
Pesche sciroppate
721h 20min
Confettura di fichi
1h
Confettura di fragole e arance
1 godz. 20 min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min