Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandacujun
45min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Torta de gee
1hod. 30min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 godz. 20 min
Roll vegetariani
45min
Cappon magro
4h 30 min
Agnolotti al brasato
3h
Torta di riso salata
2j 10 menit
Torta di spinaci greca
1h 20min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Panissa
45min