Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci secchi
- 220 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale + q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 209.2 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45 Min
Panissa
45 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Cappon magro
4h 30min
Buridda alla ligure
55 Min
Bagna cauda
35 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Sardenaira alla sanremasca
3 godz. 10 min
Brandacujun
45 Min