
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di melone cantalupo (retato) (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 25 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
- 100 g di liquore Porto + q.b.
- 12 foglie di menta fresca lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343.1 kcal / 1435.4 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Sodík
- 107.4 mg
Alternativní recepty
Confettura di ananas e pepe rosa
55 Min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4 Std. 25 Min
Galette des rois alle mele caramellate
3 Std.
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 Std. 35 Min
Torta dacquoise al pistacchio
50 Min
Crema al mandarino
20 Min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Panna cotta danese
8 Std. 30 Min
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 Min
Cremoso al caffè
5 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min