Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di melone cantalupo (retato), (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 25 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
- 100 g di liquore Porto + q.b.
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Sorbetto all'arancia e spumante
8 Std. 20 Min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancio
15 Min
Sorbetto di arancia
8 Std. 25 Min
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Mousse ai frutti rossi
4 Std.
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Budino alla fragola
2h 15min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8 Std. 20 Min
Semifreddo pesche e albicocche
3 godz. 35 min