Bavarese al melone aromatizzata al Porto

Bavarese al melone aromatizzata al Porto

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 15min
8 porzioni

Suroviny

  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di melone cantalupo (retato) (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
    500 g
  • di zucchero
    200 g
  • di acqua
    100 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
    25 g
  • di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
    150 g
  • di liquore Porto + q.b.
    100 g
  • di menta fresca lavate e asciugate
    12 foglie

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 343.1 kcal / 1435.4 kJ
Protein 5 g
Tuk 18.2 g
Sacharidy 37.8 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sodík 107.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...