Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di melone cantalupo (retato), (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 25 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
- 100 g di liquore Porto + q.b.
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Meringhe
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Gelato al torrone
10h 20 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Budino al caffè
4h 15min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Cheesecake all'arancia
5 Std. 40 Min
Crème caramel
3h 45min