Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 500 g di melone cantalupo (retato), (1500 g peso lordo) la polpa a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 25 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 150 g di formaggio fresco spalmabile magro (vedere consigli)
- 100 g di liquore Porto + q.b.
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435.4 kJ / 343.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 107.4 mg
Alternativní recepty
Gelato allo yogurt
10h 20min
Cheesecake delle feste
4h 30 min
Semifreddo al limone e mirtilli
2 godz. 15 min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Confettura ai petali di rosa
45 Min
Tortini di fichi
6h 5min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Torta di castagne integrale
1 Std. 30 Min
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12h 30min
Gelato alla crema
10h 15min