Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di olio di semi di girasole
- 80 g di tonno in scatola
- 2 cucchiai di capperi
- 1 uovo
- 20 g di succo di limone (circa 1 limone)
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di senape
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 2 carote sbucciate, a pezzi
- 1350 g di acqua
- 350 g di piselli freschi
- 300 g di gamberetti freschi sgusciati
- 400 g di pasta secca tipo mezze penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2765 kJ / 661 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Pasta fredda alla caprese
40min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Trofie yogurt e gamberetti
20min
Pasta risottata alle vongole
1 godz.