Caserecce alla verza e pasta di salame

Caserecce alla verza e pasta di salame

4.7 46 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 70 g di carota a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di pasta di salame
  • 80 g di foglie di verza a listarelle
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 142.5 mg
Protein 25.1 g
Kalorie 2278.2 kJ / 544.5 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 65.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...