Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pasta di salame
- 80 g di foglie di verza a listarelle
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2278.2 kJ / 544.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 142.5 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Riso e verze
1h 10min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Riso, verze e luganega
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min