Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 (51 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1995.3 kJ / 477.3 kcal
Protein
12.1 g
Sacharidy
83.5 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
1.9 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
993.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty