Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 58 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 993.8 mg
Protein 12.1 g
Kalorie 1995.3 kJ / 477.3 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 83.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...