Kompatibilní verze
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle rosse a listarelle
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di zucchero
- 40 g di aceto di vino rosso
- 720 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1995.3 kJ / 477.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 83.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 993.8 mg
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Risotto alla birra
35min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Penne peperoni e noci
35min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min