Kompatibilní verze
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle rosse a listarelle
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di zucchero
- 40 g di aceto di vino rosso
- 720 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1995.3 kJ / 477.3 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 83.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 993.8 mg
Alternativní recepty
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min